Guidion bestaat uit een ondernemersnetwerk van 1300 zzp’ers en Jorén Tromp maakt deel uit van dit netwerk. Achter alle zzp’ers zit een verhaal en Jorén heeft wel een hele bijzondere achtergrond! Hij is nu via Guidion monteur voor de telecomafdeling VodafoneZiggo. In 2016 is hij naar Rio gegaan om mee te doen aan de Olympische Spelen. Benieuwd naar het verhaal? Lees verder!

Specialist op het gebied van inbraakbeveiliging en camerabeveiliging

Jorén Tromp (30) woont in Alkmaar en is een Nederlandse atleet en gespecialiseerd in de sprint. Hij voert opdrachten uit voor de telecomafdeling VodafoneZiggo, helpt mensen graag uit de brand, is erg goed in zijn werk en communicatief vaardig. Binnenkort is hij naast zijn werkzaamheden als telecominstallateur ook Technisch Aanspreekpunt. Als technisch aanspreekpunt (TAP) ben je een aanspreekpunt voor de monteurs in het ondernemersnetwerk van Guidion voor vragen omtrent de installatie-opdrachten, maar ook voor technische ondersteuning. Hij heeft een eigen onderneming T4 Security, een specialist op het gebied van inbraakbeveiliging en camerabeveiliging. Hij biedt professionele alarm- en camerasystemen aan en volgens Jorén is het belangrijk dat je altijd op zo’n systeem kunt vertrouwen en daarom is periodiek onderhoud ook erg belangrijk.

‘Ik hoef me geen zorgen te maken over opdrachten’

Hij werkt ruim een jaar met veel plezier samen met Guidion. Op de vraag wat de voordelen van Guidion zijn hoeft hij dan ook niet lang na te denken. ‘Als ondernemer heb je niet altijd garantie op genoeg opdrachten. Soms heb je meer opdrachten dan de andere keer. Zo is het belangrijk dat je je eigen onderneming goed promoot en dat kost natuurlijk veel tijd. Guidion zorgt er voor dat mijn agenda wordt gevuld met installatiebezoeken en daar hoef ik helemaal niets voor te doen!’
Wat Jorén ook leuk vindt, is wanneer een klant ontevreden is over de provider vanwege een storing. Hij komt dan bij de klant thuis en het kan voorkomen dat zij sceptisch zijn over het feit dat de storing toch niet meer verholpen kan worden. Als hij dan het probleem verhelpt zijn ze verbaasd en heel blij!

Nederlands kampioen op de 200 meter

Jorén heeft zijn eerste medaille in de atletiek behaald tijdens de Nederlandse kampioenschappen in 2013. Met een tijd van 21,07 seconde op de 200 meter behaalde hij een bronzen plak. In 2017 won hij ook een bronzen plak, maar dit keer op de 100 meter. In 2017 won Jorén op de 200 meter een gouden plak en was te sterk voor zijn concurrenten. Ruim een jaar geleden is Joren gestopt met topsport. Hij was toe aan een nieuw hoofdstuk in zijn leven!
Naast atletiek heeft hij ook een voetbalcarrière achter de rug. Op de vraag of hij helemaal is gestopt met sporten?  ‘Zeker niet, ik sport nog zeker vijf tot zes keer per week, ik doe aan kickboksen en de sportschool!‘

Nederlands Kampioen op de 200 meter

Ben jij ook ondernemer, overweeg je om voor jezelf te beginnen? Wij kunnen je helpen met het vinden van opdrachten. Kijk op onze opdrachtenpagina.