Op zaterdag 14 september was het weer zo ver: de Guidiondag. Hét moment van het jaar waar monteurs en collega’s van kantoor samenkomen. Midden in het Groene Hart was buitenplaats Kameryck het toneel van deze gezellige dag met tal van ontmoetingen, de nodige activiteiten en waardevolle gesprekken.

Van heinde en verre kwamen monteurs en kantoormedewerkers dit jaar samen in het Utrechtse Kamerik. Er wordt veel waarde gehecht aan de Guidiondag die jaarlijks aan het einde van de zomer plaatsvindt. Voor sommigen is het de eerste keer, anderen zijn al jaren van de partij. Voor (nieuwe) collega’s is het een mooie kans om persoonlijk in gesprek te gaan met de ondernemers waar we mee samenwerken. Voor monteurs is het leuk om kantoormedewerkers in het echt te ontmoeten in plaats van de regelmatige gesprekken over de telefoon en bovendien ook andere ondernemers de hand te schudden.

Ontwikkelingen en digitale transitie

De aanwezigen worden welkom geheten door Guidion CEO Jasper waarbij iedereen wordt meegenomen in de ontwikkelingen binnen Guidion in Nederland en Duitsland. Robin, IT-collega, vertelt daarna uitgebreid over de digitale transitie, wat dit betekent voor het werk in het veld en wat het oplevert voor de samenwerking. Iedereen krijgt hierna de kans om verschillende demo’s van onze vernieuwde app mee te maken om te zien wat de digitalisering in de praktijk betekent.

Virtual Reality, Bob Ross en Expeditie Guidion

Vervolgens is het tijd om wat zonnestralen mee te pakken tijdens een potje voetgolven op de achttien holes tellende baan, op expeditie te gaan in Robinson-thema, een virtual reality moordspel te spelen of de innerlijke Bob Ross® te ontdekken tijdens een schilderworkshop. En dat zijn nog niet eens alle activiteiten. In gemengde teams leert iedereen elkaar nog beter kennen en de sfeer zit er goed in.

Met elkaar in gesprek

De ontspannen gesprekken worden voortgezet tijdens de borrel en barbecue, waar ook veel serieuze en inhoudelijke onderwerpen worden besproken en ervaringen worden uitgewisseld. Hans van Haarlem, één van de organisatoren van de Guidiondag blikt terug: ‘Nieuwe mensen ontmoeten en oude contacten weerzien en dat op een fijne locatie met fantastisch weer. We kijken terug op een hele geslaagde Guidiondag!’

Volgend jaar ook andere ondernemers ontmoeten en wil je aan de slag als Guidionmonteur? Kijk eens naar onze opdrachten.