Donderdag 20 september vond er weer een zeer geslaagde editie plaats van het Regiocafé. Deze keer in Amstelveen! Een bijeenkomst waar de Guidion-monteurs en kantoormedewerkers onder het genot van een lekker biertje, fris en bitterballen samen de technische kennis en (werk)ervaring met elkaar kunnen delen. Ik mocht een avond aansluiten. 

Sterke verhalen, pijnpunten en technische tips

De telecomafdeling VodafoneZiggo organiseert dit jaar voor het eerst de bijeenkomsten onder de noemer ‘Regiocafé’. Om alle monteurs de mogelijkheid te bieden om deel te nemen aan het Regiocafé, vindt het Regiocafé op veel verschillende locaties plaats waaronder Amsterdam, Utrecht, Leiden, Den Haag en Eindhoven.

De Guidion-monteurs zijn zzp’ers en werken in tegenstelling tot medewerkers in loondienst dagelijks zelfstandig. Daarom maken netwerkmomenten zoals het Regiocafé het mogelijk om het netwerk uit te breiden en kunnen monteurs hun ervaring delen met de andere zzp’ers. Tijdens deze momenten kunnen de Guidion-monteurs onderling en met kantoormedewerkers sterke verhalen delen, maar ook hun pijnpunten en technische tips. Hierdoor krijgt Guidion een nog beter beeld van wat de monteurs tijdens de dagelijkse werkzaamheden tegenkomen in het veld en ontstaat er onder de monteurs meer begrip voor collega’s op kantoor.

Monteurs over het Regiocafé

Het was een geslaagde en gezellige avond in Amstelveen. De Guidion-monteurs zijn er ook zeker over eens dat het voor herhaling vatbaar is. ‘Zeer geslaagde borrel bij het Regiocafé in Den Haag op 13 september 2018. Kan mededelen dat het een zeer leuke bijeenkomst was in het Zuiderpark van Den Haag.’ – Adrie Flipse, Guidion telecommonteur

‘Samen met collega zzp’ers en opdrachtgever Guidion kwamen wij vandaag bij elkaar om informeel over van alles en nog wat te praten. Onder het genot van hapjes en drankjes. Mooi om te zien dat door onder andere dit soort bijeenkomsten de verstandhouding tussen opdrachtgever en -nemer goed in balans is en dat je als monteur zeker niet als een nummertje wordt gezien.’ – Hussain Almushat, Guidion telecommonteur

Wil jij ook aan de slag als telecommonteur? Bekijk dan nu onze opdrachtenpagina en schrijf je in