Afgelopen maand zijn Guidion medewerkers van het account T-Mobile het land in gegaan om monteurs (zzp’ers) te ontmoeten tijdens de jaarlijkse roadshows. Elk jaar worden de roadshows georganiseerd om met zijn allen samen te komen, dit jaar verspreid over vier locaties door het hele land. De roadshows zijn bedoeld om een dag lang de tijd te nemen om elkaar beter te leren kennen en te luisteren naar elkaar.

Voortgang en ervaringen delen

Elke roadshow begint met een lekkere lunch en vervolgens gaat het programma van start. René, business line manager van T-Mobile bij Guidion, houdt een presentatie over de voortgang van Guidion in het algemeen en over het account T-Mobile. Vervolgens worden de aanwezige monteurs in groepen verdeeld, samen met kantoormedewerkers van Guidion. Om zoveel mogelijk feedback te verzamelen, krijgt elke monteur een stapel post-its met een pen om op te schrijven wat zij als positief en negatief ervaren. De onderwerpen stromen vervolgens binnen en worden geordend. Bovendien geven de Guidion collega’s van kantoor in de groepen al zoveel mogelijk antwoord op vragen van de monteurs.

Feedback, vragen en antwoorden

De feedback is heel waardevol voor zowel Guidion als monteurs. Alle feedback wordt behandeld in de presentaties die gehouden worden voor de hele groep. Met veel aandacht voor de problemen worden de meeste opgelost en veel vragen beantwoord. De post-its bewaren we om de antwoorden met het hele expertnetwerk van het account T-Mobile te kunnen delen, zodat iedereen weer op de hoogte is. Niet iedereen redt het namelijk om bij een roadshow aanwezig te zijn.

Update vanuit de partner

Het laatste deel van de presentatie tijdens de roadshow bestaat uit een update vanuit de partner T-Mobile Thuis. Zij spreken over de stand van zaken en wat Guidion en de monteurs allemaal te wachten staat. Het wordt erg gewaardeerd dat deze informatie gedeeld wordt en het geeft een prettig gevoel voor monteurs om antwoorden te kunnen krijgen op hun vragen.

Gezellige afsluiting

De roadshow wordt traditiegetrouw afgesloten met een gezellig borrel, waarbij in de voorjaarszon wordt nagepraat en mooie verhalen en anekdotes worden gedeeld. Door de roadshows leren monteurs en Guidion elkaar beter kennen, wat ontzettend waardevol is.

Ben je nieuwsgierig over het werken als monteur bij een partner zoals T-Mobile? Ga aan de slag als monteur en bekijk de opdrachtenpagina.