Vrijdag 27 juli was het zo ver: wij mochten aanwezig zijn bij Guidion Duitsland om de monteur van het kwartaal te verkiezen! Niemand minder dan Guidion-monteur Tobias Schuderer was genomineerd. Deze gelegenheid is een belangrijk moment om onze waardering voor ons monteursnetwerk uit te spreken.

De ontwikkeling binnen Guidion Duitsland

De tijd gaat snel! Inmiddels bestaat Guidion Duitsland in juli 2018 precies een jaar. Een leuk feitje: Guidion Duitsland blijft hard groeien. Een jaar geleden waren er slechts vier zzp’ers werkzaam als Guidion–monteur. In nog geen jaar tijd is dit uitgebreid naar maar liefst 80 Guidion-monteurs en het blijft groeien. Verder zijn er dagelijks circa twintig medewerkers op kantoor hard aan het werk in Aken!

In het zonnetje gezet

Tobias is zzp’er en flexibel inzetbaar, Guidion zorgt er altijd uitstekend voor dat zijn agenda goed wordt aangevuld. Tobias zegt niet snel ‘nee’ tegen installatiebezoeken en maakt daardoor veel klanten blij met een installatiebezoek bij de klanten thuis. Daarom was het voor het kantoor in Aken geen moeilijke keuze om hem als monteur van het kwartaal te kiezen! Guidion viert graag onze successen en daarom hebben wij Tobias samen met zijn vrouw uitgenodigd op het kantoor in Aken om hem te bedanken. Ook kwam de familie Schuderer gezellig bij ons lunchen en zij genoten van een erg gezellige dag op kantoor.

Tobias reageerde heel verrast toen wij het goede nieuws met hem deelden en is iedereen erg dankbaar:
‘Ach, wat…. ik?! Nee, wat is dat tof! Bedankt jongens, zonder jullie was dat nooit mogelijk!’ – Tobias, Guidion-monteur

Een verrassing voor de monteur

Naast het feit dat de monteur uitgebreid in het zonnetje werd gezet en iedereen hem bedankte, stond er een een kleine verrassing op hem te wachten tijdens de daily in Duitsland. Voorafgaand aan de daily zijn er een paar vragen gesteld aan Tobias over zijn favoriete vrijetijdsbestedingen. Hij speelt graag met zijn Xbox en bouwt modelauto’s. Aan de hand daarvan zijn er vijf cadeaus bedacht voor Tobias en deze zijn in de ballonnen gestopt en aan een bord vastgemaakt (zie foto). Met een dartpijl mocht Tobias op een ballon mikken om zijn prijs binnen te halen. Nadat Tobias de blauwe ballon raakte werd het cadeau nummer 4: hij mag een dag met de hele familie naar een speelparadijs!

Tot slot werd de daily feestelijk afgesloten. Ook de huisband van Guidion AfterWork Special was van de partij!
Het was super gaaf om te zien hoe Guidion er in het klein eruit ziet. De collega’s daar konden het ontzettend waarderen dat er mensen vanuit Amsterdam naar Aken kwamen om te zien waar zij dagelijks mee bezig zijn. Zeker een aanrader om een keer die kant op te gaan!’ – Jorn, bandmanager

Wil je ook onderdeel uitmaken van de groei van Guidion in Duitsland? Bekijk dan de vacaturepagina. Is Duitsland net iets te ver fietsen voor je? Bekijk dan de opdrachtenpagina in Nederland!