Vishall Hoogeweij is nog maar net 26 jaar oud, maar inmiddels als een ervaren ondernemer. Hij heeft maar liefst 15 monteurs in dienst en blijft hij als ondernemer maar groeien. Hij vindt de samenwerking met Guidion erg fijn: ‘De lijnen zijn kort en ik kan heel snel schakelen.’

Een ondernemer die nooit stil zit

Sinds 2016 werkt hij samen met Guidion en hij is meteen in een rap tempo van start gegaan met zowel VodafoneZiggo installaties als UPC installaties. Al van kleins af aan is Vishall eigenlijk al bezig met ondernemen. Tijdens zijn studie Accountancy runde hij ook zijn eigen bedrijf DES Logistics & Services én was hij teamleider bij de Albert Heijn. Hij huurde bakwagens waarmee hij bedrijven hielp met het vervoeren van goederen.

15 monteurs in dienst

Vishall heeft voor de afdeling VodafoneZiggo vier monteurs en bij de afdeling ZON negen monteurs die opdrachten via Guidion uitvoeren in dienst. Hij zorgt er bijvoorbeeld voor dat de teams goed samenwerken en dat de kwaliteit hoog blijft. Ook is hij verantwoordelijk voor de financiën en de administratieve afhandeling van het werk.

Een dag uit het leven van Vishall

Ondernemers maken vaak lange dagen, zo ook Vishall. De wekker gaat zes dagen per week al om 5:30 uur en hij is vaak pas tussen 20:00 uur en 22:00 uur thuis. ‘s Ochtends vroeg haalt hij zijn collega’s op en sommige collega’s komen op de elektrische fiets naar de loods. Hij voert tegenwoordig minder werkzaamheden uit als zonnepanalenspecialist, maar dat doet hij nog wel. Guidion stuurt vanuit het logistiek centrum de producten zoals de zonnepanelen, onderconstructie en omvormers naar Vishalls loods in Den Haag. Vishall of een van zijn monteurs ontvangt hier de producten. Deze worden één keer per week geleverd. Voor Vishall geldt ongeveer zes pallets per week. Hij maakt ongeveer 30 tot 35 huishoudens per week gelukkig met de installatie en aansluiting van zonnepanelen!

Kentucky fried chicken

Hij wil graag zelf ook blijven rijden, omdat hij het nog te leuk vindt. In de toekomst zou hij het liefst nog meer monteurs inzetten. In een hele verre toekomst ziet hij Guidion echt als samenwerkingspartner. Dan is hij niet meer één van de monteurs, maar echt een waardevolle partner voor Guidion. Hij heeft hier genoeg ideeën over. Zo denkt hij erover Guidion in contact te brengen met gemeentes om zo werkzoekenden te helpen om weer aan de bak te kunnen. Toch wil Vishall ook nog zelf monteur blijven. Hij vindt de ervaringen in het veld te waardevol om te missen. Ondernemer Vishall is erg ambitieus, op de vraag waar hij hoopt over tien jaar te zijn?
‘Ik hoop een eigen KFC te hebben, ik vind het concept zo goed, het zit goed in elkaar. Als ik naar een fastfoodketen ga, is het geen Burger King of McDonald’s, maar altijd de KFC!’

Ben jij ook ondernemer en op zoek naar extra opdrachten naast je eigen onderneming? Bekijk onze opdrachtenpagina.