Centrale verwarming

Schrijf je in

Cv-opdrachten

Door je in te schrijven zet je een eerste stap in een samenwerking met Guidion. Samenwerken met Guidion in de energiesector betekent dat je als gecertificeerd ondernemer opdrachten uitvoert bij klanten van onze bekende installatiepartners. Door ons grote werkaanbod kunnen wij jou de zekerheid van een goedgevulde en efficiënt geplande agenda bieden. Je voert onderhoudsbeurten uit aan cv-ketels en mechanische ventilatieboxen met als resultaat een tevreden klant!

Als zelfstandig ondernemer combineer je Guidion-opdrachten flexibel met je eigen werkzaamheden. Jij bepaalt zelf waar en wanneer je werkt, wij doen de rest. Je hoeft je geen zorgen te maken over je planning, logistieke proces of financiële administratie. Zo kun jij je agenda gemakkelijk aanvullen door snel met ons te schakelen en je onderneming laten groeien.

Opdrachten andere sectoren

Over Guidion

Sinds 2005 voeren wij in samenwerking met zzp’ers technische installaties en onderhoud uit bij particuliere klanten van nationale en internationale partners. Inmiddels bezoeken meer dan 1300 zelfstandig ondernemers zo’n 800.000 klanten per jaar.

Elke monteur is een expert op het gebied van telecom, centrale verwarming of zonnepanelen. Als gecertificeerd zzp’er kun je altijd jouw kennis delen in ons ondernemersnetwerk en advies vragen op het gebied van techniek en ondernemen.

Guidion-monteurs aan het woord