Zaterdag 6 april vond de ‘Dag van de ZZP’er plaats in Amersfoort. Dit is hét zzp-event van het jaar. Het is een dag vol inspiratie en motivatie voor elke zzp’er en freelancer. Dit jaar is David Beckett (52) uitgeroepen tot ‘Freelancer of the Year 2019’. Hij heeft een eigen onderneming: Best3minutes.

Netwerken en potentiële klanten op de dag van de ZZP’er 
Tijdens de jaarlijkse Dag van de ZZP’er worden de FOTY awards uitgereikt. Bij het uitreiken van deze awards doet de jury onderzoek naar de belangrijkste criteria van ‘goed ondernemerschap’ onder alle genomineerde freelancers, zzp’ers en interim professionals. De dag van de ZZP’er is daarnaast de ideale manier om jouw ondernemersnetwerk uit te breiden. Het is heel eenvoudig om te netwerken via het KvK Connect Netwerkplein en je komt in contact met andere zzp’ers waardoor je mogelijke samenwerkingspartners en nieuwe klanten vindt.

De winnaar van 2019… 
De grote winnaar van 2019 is David Becket, als ondernemer bekend van Best3Minutes. Sinds 2013 werkt hij als pitchcoach en heeft hij 862 startups uit meer dan 25 landen geholpen om meer dan 211 miljoen euro aan investeringen op te halen. Verder traint hij 12.500 professionals. Hij zegt het volgende: ‘goede ideeën hebben een stem nodig en het pitchen van het idee is een van de grootste uitdagingen voor startups. Daar help ik ze graag bij!’

App voor online netwerken
Deel jij ook graag jouw technische kennis en ervaringen als ondernemer? Download de app KVK voor ondernemers. Deze app is speciaal bedoeld voor zzp’ers. Je kunt via deze app jezelf vergelijken met gelijksoortige ondernemers en je kunt relevante nieuwsberichten ontvangen aan de hand van jouw situatie.

Ben jij ook zzp’er en wil jij flexibel opdrachten naast jouw eigen onderneming uitvoeren? Bekijk onze opdrachtenpagina.

Lees hier het originele artikel