Het is de week van het werkgeluk. Deze week is Guidion in het nieuws over werkgeluk op kantoor. Hoe zit het met de Guidion-monteurs? Waar worden zij blij van?

Week van het werkgeluk

Iedereen wil graag gelukkig zijn. We brengen veel tijd werkend door, dus het is vooral belangrijk om ons gelukkig te voelen onder werktijd. Tijdens de week van het werkgeluk wordt er extra aandacht besteed aan het gelukkig zijn op de werkvloer. Onder het mom van dit thema, vroegen we aan de Guidion-monteurs wat hen gelukkig maakt tijdens hun werk.

Een held van het veld

Rash Ramjiawan werkt nu een jaar als zzp’er samen met Guidion. Als telecommonteur heeft hij veel te maken met opleveren van telecominstallaties en storingen. ‘Als klanten een storing hebben waardoor zij geen internetverbinding hebben, noemen zij mij bij binnenkomst al vaak hun redder. Als ik de storing dan heb opgelost, zeggen sommigen dat ik echt hun held ben. Die positieve energie is zo leidend in dit werk dat ik altijd al zin heb om weer naar de volgende klant te gaan.’ Ook wordt de flexibiliteit erg gewaardeerd door Rash, ‘het is voor mij ideaal om mijn eigen tijd in te delen. Verder bellen jullie mij altijd als er extra opdrachten zijn. Het is een wereld van verschil met andere organisaties waarmee ik heb samengewerkt. Ik zou de samenwerking met Guidion voor geen goud willen missen.’

Een connectie maken met klanten

Telecommonteur Maarten Deinema was al langer zzp’er en is sinds juli dit jaar een samenwerking aangegaan met Guidion. Hij haalt zijn plezier in het werk vooral uit contact met klanten. ‘Voor mij wordt werken leuker wanneer het meer is dan slechts het installeren van de apparatuur. Tijdens het werk kom je echt in de privé-omgeving van de klant, hun huis. Het is leuk om ze dan een beetje beter te leren kennen en te horen wat zij voor werk doen. Voor mij wordt werken leuker wanneer je naast het installeren van de apparatuur ook een connectie maakt met de klant.’

Klantcontact en flexibiliteit

Klantcontact is een factor die vaak terugkomt wanneer we aan de zzp’ers vragen waar zij blij van worden tijdens hun werk. Verder staat flexibiliteit ook hoog op het lijstje. Heb jij nog iets waar jij blij van wordt tijdens je werk en wil je dat graag met ons delen? Laat het ons vooral weten in de reacties.

Wil je ook een samenwerking met ons aangaan als zzp’er? Bekijk dan hier de opdrachtenpagina.

Om te zien hoe het werkgeluk er bij ons op kantoor aan toe gaat, klik dan hier.