Tijdens de Week van de Ondernemer krijgen zzp’ers de kans om in gesprek te gaan met andere ondernemers en te luisteren naar verhalen van experts op het gebied van ondernemen. Op 21 november is de beurs in Rotterdam, op 23 november in Amsterdam.

Bijeenkomst om jezelf te ontwikkelen als ondernemer

De beurs staat in het teken van de kunst van het groeien. Zzp’ers kunnen luisteren naar succesvolle ondernemers die vertellen over hun strategie en hoe zij zich onderscheiden van andere ondernemers. Specialisten als tech-experts en marketingdeskundigen zijn aanwezig om de groeiambities van jouw bedrijf te bespreken. Verder zijn er workshops, waarbij je de kans krijgt om te netwerken met andere ondernemers.

MKB-voorzitter begon als glazenwasser

De Week van de Ondernemer is een initiatief van MKB-Nederland en mediaplatform De Ondernemer. Jacco Vonhof, voorzitter MKB-Nederland, vindt dat de ondernemer sterker moet staan in de politiek. Met de ervaring dat werken voor een baas niets voor hem was, kocht hij 25 jaar geleden een bestelbusje en begon hij voor zichzelf als glazenwasser. Tien jaar later, met inmiddels 100 mensen in dienst, maakte Vonhof een besluit: ‘’Ik heb mezelf toen een baas voor mijn bedrijf cadeau gedaan.” Dat bood hem de gelegenheid om zich in te zetten voor de belangen van ondernemers.

Twijfel je, maar wil jij ook graag ondernemer worden? Guidion ondersteunt startende ondernemers! Bekijk nu onze opdrachtenpagina.