Werken als zzp’er met Guidion. Jij bepaalt waar en wanneer jij je opdrachten uitvoert. Wij doen de rest. Bij Guidion werken we samen met gecertificeerde zzp’ers. Deze zzp’ers zijn monteurs die klanten van grote merken helpen in en om het huis met installaties en onderhoud. Je hoeft je geen zorgen te maken over de planning, bevoorrading en financiële administratie. De perfecte manier om naast jouw onderneming extra opdrachten flexibel uit te voeren.

Guidion werkt alleen met de allerbeste monteurs. Wij geloven in de kracht van ons monteursnetwerk, bestaande uit ruim 1200 zzp’ers. Hierbij staan kennisdeling en professionele ontwikkeling centraal. Met jouw technische kennis zorg je ervoor dat je elke klant met een glimlach achterlaat na elke installatie of reparatie. Per jaar stellen we meer dan 700.000 klanten tevreden!

De komende vijf maanden staan in het teken van onze wervingscampagne voor (potentiële) zzp’ers. Wij laten hierin zien wat Guidion-monteurs doen en wat Guidion voor hen betekent. In onderstaande twee video’s nemen zowel startende als ervaren ondernemers je mee in de wereld van de Guidion-monteurs.

Achter de schermen van de startende ondernemers

In de eerste video leggen drie startende monteurs (Timon Osinga, Nino Scheenhart en Jamil Ibrahim) uit wat de toegevoegde waarde is van de samenwerking met Guidion:

  • Je agenda wordt goed aangevuld, materialen worden op tijd geleverd en een groot deel van je administratie wordt uit handen genomen
  • Je kunt altijd terecht bij het netwerk van Guidion

Kortom hierdoor kun je als startende ondernemer focussen op de werkzaamheden en er voor zorgen dat elke klant tevreden is.

Achter de schermen van de ervaren Guidion-monteur

In de tweede video leggen drie ervaren monteurs (Michel Tupanwael, Marcel van der Goorbergh en Ryan Berkleef) uit wat de toegevoegde waarde is van de samenwerking met Guidion.

  • Je kan je werkzaamheden volledig zelf inrichten, waardoor je deze uitstekend met andere opdrachten kunt combineren
  • Je kunt (technische) kennis delen in en advies vragen aan het zzp-netwerk van Guidion

Kortom hierdoor kun je als ervaren ondernemer de klant achterlaten met een geslaagd bezoek.