Over Guidion

Over Guidion

Werken met Guidion betekent investeren in je eigen onderneming. Of je nu een startende of ervaren zzp’er bent.

Werken met Guidion betekent investeren in je eigen onderneming, waarbij je je geen zorgen hoeft te maken over de planning, bevoorrading of financiële administratie. Jij bepaalt waar en wanneer je werkt, wij doen de rest. De perfecte manier om naast jouw onderneming extra opdrachten flexibel uit te voeren.  

Als gecertificeerd Guidion Expert installeer of repareer je de diensten voor klanten van grote merken binnen de energie- en telecombranche. Samen met het hele expert-netwerk, bestaande uit ongeveer 1300 zzp’ers, zorg je voor meer dan 800.000 klantbezoeken per jaar en laat jij je eigen onderneming groeien.

Wat we doen

Sinds 2005 verlenen wij in samenwerking met zzp’ers technische installaties en onderhoudsbeurten in en om het huis bij particuliere klanten van grote nationale en internationale merken/partners. Inmiddels, in 2019, bezoeken meer dan 1300 zelfstandige ondernemers zo’n 800.000 klanten per jaar. Als monteur kun je altijd terecht in dit netwerk voor advies en ondersteuning op het gebied van techniek en ondernemen. In de samenwerking met Guidion staan kennisdeling en professionele ontwikkeling dan ook centraal.

De opdrachten zijn onderverdeeld in verschillende sectoren en elke monteur is dan ook een expert op het gebied van telecom, cv en/of zonnepanelen. Het landelijk dekkend netwerk van gecertificeerde Guidion-monteurs groeit continu. Als monteur kun je altijd terecht in dit netwerk voor advies en ondersteuning op het gebied van techniek en ondernemen. In de samenwerking met Guidion staan kennisdeling en professionele ontwikkeling dan ook centraal.