Telecom

Schrijf je in

Telecom-opdrachten

Door je in te schrijven zet je een eerste stap in een samenwerking met Guidion. Samenwerken met Guidion in de telecomsector betekent dat je als zelfstandig ondernemer opdrachten uitvoert, bij klanten thuis en in de infrastructuur. Je installeert en verhelpt storingen met internet, digitale televisie en/of telefonie met als resultaat een tevreden klant! Wij werken onder andere voor VodafoneZiggo en T-Mobile en je kunt dus aan de slag met coax-, glasvezel- en DSL-netwerken. Heb je nog geen ervaring? Geen probleem, wij leren jou het vak.

Als zelfstandig ondernemer combineer je Guidion-opdrachten flexibel met je eigen werkzaamheden. Jij bepaalt zelf waar en wanneer je werkt, wij doen de rest. Je hoeft je geen zorgen te maken over je planning, bevoorrading of financiële administratie. Zo kun jij je agenda aanvullen en je onderneming laten groeien.

Opdrachten andere sectoren

Over Guidion

Sinds 2005 voeren wij in samenwerking met zzp’ers technische installaties en onderhoud uit bij particuliere klanten van nationale en internationale partners. Inmiddels bezoeken meer dan 1300 zelfstandig ondernemers zo’n 800.000 klanten per jaar.

Elke monteur is een expert op het gebied van telecom, centrale verwarming of zonnepanelen. Als gecertificeerd zzp’er kun je altijd jouw kennis delen in ons ondernemersnetwerk en advies vragen op het gebied van techniek en ondernemen.

Guidion-monteurs aan het woord