Zonne-energie

Schrijf je in

Zonne-energie opdrachten

Door je in te schrijven zet je een eerste stap in een samenwerking met Guidion. Samenwerken met Guidion in de zonne-energiesector betekent dat je als ondernemer en gecertificeerd installateur opdrachten uitvoert bij klanten van onze gerenommeerde PV-partners. In 2019 hebben wij in totaal 6000 installaties succesvol afgerond en dit jaar groeien we naar 8000 installaties. Deze jaarlijkse groei realiseren we samen met onze partners waarbij we continu inzetten op kwaliteit en veiligheid. Met jouw team(s) installeer en onderhoud je zonnepanelen met als resultaat een tevreden klant!

We bieden je zekerheid als ondernemer. Een gestandaardiseerd werkpakket, waarbij je werkt aan grote projecten van woningbouwcorporaties met opdrachten vaak vlak bij elkaar. Jij bepaalt zelf welke opdrachten je uitvoert, wij doen de rest. Guidion ontzorgt jou met slimme IT-oplossingen voor jouw planning en financiële administratie en met onze app lever jij elke installatie eenvoudig op. Verder bieden wij standaard logistieke levermomenten en inkoopvoordelen voor installatiemateriaal en veiligheidsmiddelen. We begeleiden en ondersteunen jou daarnaast intensief op het gebied van techniek, kwaliteit en veiligheid. Zo kun jij je onderneming laten groeien.

Opdrachten andere sectoren

Over Guidion

Sinds 2005 voeren wij in samenwerking met ondernemers technische installaties en onderhoud uit bij particuliere klanten van nationale en internationale partners. Inmiddels bezoeken meer dan 1300 ondernemers zo’n 800.000 klanten per jaar.

Elke monteur is een expert op het gebied van telecom, centrale verwarming of zonnepanelen. Als gecertificeerd ondernemer kun je altijd jouw kennis delen in ons netwerk en advies vragen op het gebied van techniek en ondernemen.

Guidion-monteurs aan het woord